Sláva ti Tsukiko :-*
2 posters
Bleach RPG :: Informace :: Spam
Strana 1 z 1
Sláva ti Tsukiko :-*
Tímto chci a pevně doufám, že nejen za sebe, poděkovat své o něco málo mladší sestřičce za její skvělou práci. Spočívá v tom, že si dala tu námahu, aby tohle fórum dostalo nový kabát. Obdivuji její talent, jenž spočívá v tom, že z každého obrázku dokáže udělat náramný skvost! Určitě ji to dalo hodně práce něco takového vytvořit a najít na fórku rubriku nebo jak se tomu říká, aby mohla změnit design (což jen pro informaci ji trvalo hodně dlouho a dokonce se ptala i mě, takovýho laika! xD, ale PŠŠŠT! tohle je jen mezi námi, tohle se nesmí dozvědět, takže segra závorku přeskoč! xD xD).
A já jdu tedy pokračovat. Už jsem zde zmínila, že z každého obrázku dokáže vykouzlit skvost. Je to prostě pohlazení po duši a pevně věřím, že se to líbí všem návštěvníkům tohoto fóra. (ale mě se to bude líbit vždycky nejvíc ). Prostě ji stačí jeden obrázek a její vlastní představivost (kéž bych měla její fantazii), aby už věděla, jak to bude vypadat. Pak přidá jen několik efektu, nějaký další obrázek (aby tam chudák nebyl sám xD) a tralala za pár minut má hotovo!
Takže to teď shrnu. Děkuji ti má Drahá Sestřičko, za nový „kabát“ tohoto fórka. Doufám a budu odhodlaně věřit, že tohle fórum se rozjede a nenecháme ho „umřít“!!!
Toť asi vše, co jsem chtěla říci.
P. S.: Teď jsem ráda, že jsem na jiném intru než je moje „maličká“ sestřička xD, ale už vidím, jak dostanu v autobusu, až pojedeme domů. Donutí mě vykopat si vlastní hrobeček a pak mě se zuřivou radostí zahrabe xD xD
A já jdu tedy pokračovat. Už jsem zde zmínila, že z každého obrázku dokáže vykouzlit skvost. Je to prostě pohlazení po duši a pevně věřím, že se to líbí všem návštěvníkům tohoto fóra. (ale mě se to bude líbit vždycky nejvíc ). Prostě ji stačí jeden obrázek a její vlastní představivost (kéž bych měla její fantazii), aby už věděla, jak to bude vypadat. Pak přidá jen několik efektu, nějaký další obrázek (aby tam chudák nebyl sám xD) a tralala za pár minut má hotovo!
Takže to teď shrnu. Děkuji ti má Drahá Sestřičko, za nový „kabát“ tohoto fórka. Doufám a budu odhodlaně věřit, že tohle fórum se rozjede a nenecháme ho „umřít“!!!
Toť asi vše, co jsem chtěla říci.
P. S.: Teď jsem ráda, že jsem na jiném intru než je moje „maličká“ sestřička xD, ale už vidím, jak dostanu v autobusu, až pojedeme domů. Donutí mě vykopat si vlastní hrobeček a pak mě se zuřivou radostí zahrabe xD xD
Naposledy upravil Shizuka Kuchiki dne Mon Oct 10, 2011 4:13 pm, celkově upraveno 1 krát
Shizuka Kuchiki- Kapitán 6. Divize
- Poèet pøíspìvkù : 1147
Schopnosti
Reiatsu:
(65/100)
Taijutsu:
(70/100)
Kido/Cero útoky:
(80/100)
Re: Sláva ti Tsukiko :-*
Ja ale súúhlasím fakt je to peknéé ^^ ale Shiz povedala všetko za mňa
Flippy- Espada 4